Depresia

Depresia este o tulburare mentală din ce in ce mai frecventa si mai serioasa. Aproximativ o persoana din cinci trec printr-un episod depresiv de-a lungul vietii. Depresia nu trece de la sine. Ea se adîncește si ajunge sa afecteze toate planurile (planul afectiv, planul fizic, planul cognitiv, relatia de cuplu, relațiile sociale, performanta la locul de munca sau performanta academica).

Primul pas este înțelegerea mecanismelor psiho-emotionale care au condus la această stare alterată , cum a apărut, ce factori de vulnerabilitate au favorizat si intretin simptomatologia si abia ulterior o puteti trata eficient, prin metode fundamentate științific, prin implicarea dvs si prin efort, întrucât necesita atenția dvs zilnic. Ofer in aceste doua saptamani 10 locuri gratuite pentru înscrierea in cel mai cuprinzător și mai eficient program de tratare a depresiei, care a fost recent lansat la noi in tara. Rugămintea mea este sa solicite înscrierea DOAR acele persoane care doresc sa învingă depresia, deci se simt motivate sa accepte provocarea de a combate stările si gândurile negative. Si DOAR acele persoane care pot lucra si online, in mediu virtual, pentru a completa o scurta evaluare inițială digitala. Este ca si cum v-ati duce la schi, ati cadea si v-ati fractura un os. V-ati dori sa reveniți cat mai repede la starea de sănătate, pentru a va putea vedea de obiectivele dvs. pe termen mediu si lung. Ati face o radiografie (=evaluarea inițială, ca sa vedem de unde porniti), v-ati prezenta cu radiografia la medic si apoi ati primi un tratament. Urmează partea de recuperare si in cateva luni veti fi ca nou 🙂 Ideea este ca orice problema, fie o fractură, fie o depresie majoră, necesita implicare si un pic de efort constant.
Așadar, astept înscrierile dvs. sau a rudelor dvs. , maxim 10 persoane, cu datele complete: email pentru corespondenta, nume, prenume, data nasterii, adresa, oras, nr de telefon. Veti primi pe mail evaluarea inițială. Înscrierea este gratuită. Evaluarea este gratuită. Nu le realizez eu, ci un program foarte elaborat. Rolul meu INITIAL este doar de mediator.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *