Evaluarea competentelor copilului dumneavoastra

Aveti anumite suspiciuni sau ingrijorari referitoare la comportamentele sau abilitatile copilului dvs.? Nu ati fost niciodata la psiholog si v-ati intrebat oare la ce nivel se situeaza copilul dvs.? Exista probleme la gradinita sau la scoala, raportate de catre cadrele didactice, dar inca neidentificate?
Vacanta este un prilej optim pentru a testa copilul, deoarece el nu este supus presiunilor din mediul academic. Ce ii puteti solicita psihologului clinician specialist in diagnosticarea copilului?

Evaluarea competentelor cognitive, evaluarea competentelor de autonomie personala, evaluarea competentelor emotionale, evaluarea competentelor motrice, evaluarea competentelor sociale, screeningul prerechizitelor scolarizarii (ca sa aflati ce mai puteti consolida in aceste saptamani de vara, daca este cazul), evaluarea neuropsihologica a dezvoltarii (atentie vizuala, atentie auditiva, fluent verbala, memorie narativa, precizia vizuomotorie, procesarea fonologica), evaluarea aptitudinilor cognitive specific varstelor 12-19 ani (abilitati de procesare a informatiei, abilitati generale de invatare, capacitatea decizionala, memorie de lucru), evaluarea personalitatii, evaluarea emotiilor si a comportamentelor, evaluarea tulburarilor din adolescenta, evaluarea tulburarilor alimentare, evaluarea multidimensionala a anxietatii copilului mic etc.

Momentul optim pentru o evaluare corecta: in prima parte a zilei, cand copilul este odihnit, activ si cooperant, dupa ce a fost hranit si hidratat corespunzator. Nu se recomanda evaluarea psihologica atunci cand starea copilului este temporar alterata (copil febril, copil cu probleme digestive acute).

Ma puteti contacta online pentru mai multe detalii.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *