Finalul vacantei de vara

Finalul vacantei de vara, din punct de vedere profesional, este o perioada foarte draga mie. Cat timp copiii cu care voi lucra incepand din luna septembrie, se afla inca in vacanta in tarile calde, imi ramane mai mult timp pentru terapiile individuale si de grup cu adultii, desfasurate la cabinet, terapii care alterneaza cu cateva cursuri pentru parinti si cursuri de specialitate pentru cadrele didactice la nivel prescolar. Sunt invitata la diferite gradinite, private si de stat, unde ma intalnesc cu oameni minunati, dornici sa afle cum pot ajuta puiutii de om sa se acomodeze repede si usor la una dintre cele mai grele etape din viata lor si ce alternative realiste exista la clasicele conditionari, pedepse, time-out-uri, amenintari etc., astfel incat cei mici sa aiba parte de o educatie de calitate, asa cum ne dorim cu totii pentru tara aceasta.
In cazul in care va surade ideea si doriti sa participati la ultimul curs de adaptare blanda la cresa/gradinita/scoala din aceasta toamna, va rog sa contactati organizatorii de la Fundamental Fun pentru detalii (se va desfasura vineri, peste 2 zile). Puteti veni insotiti de copilasi, deoarece spatiul este foarte mare si cu jucarii noi, exclusiv din lemn de calitate superioara.
De asemenea, saptamana aceasta urmeaza sa am o intalnire cu toate doamnele si domnisoarele educatoare de la gradinita Camigo, o institutie foarte renumita pe grupurile de parinti din Cluj, pe care o recomand si eu calduros, deoarece le apreciez enorm dorinta de a se perfectiona incontinuu si de a fi cat mai aproape de nevoile parinilor si ale copiilor pe care ii ingrijesc peste 8 ore, zilnic. Asadar, in cazul in care aveti de optat pentru o cresa privata, adaugati neaparat pe lista dvs. Gradinita Camigo – Goron Carmen si Academia Octofun – Ana Maria Marchis (ambele au 2 sedii).
Va doresc sa petreceti intr-un mod linistit si distractiv ultimele zile din vacanta copiilor si sa incepeti toamna cu energie si forte proaspete!

Psiholog Irina Forgaciu
www.irinanikolaus.ro

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *