Va scriu despre mine

  scriu despre mine

Sunt Irina Nikolaus. Îmi doresc să ajut oamenii să își descopere propriile resurse interioare, să conștientizeze faptul că sunt puternici și pot depăși orice situație dificilă întâmpinată de-a lungul vieții. Știu că pot să fiu de folos pentru că psihologia este dincolo de profesia mea de credință, e un mod de a trăi și de a-mi alinia propria viață la principiile în care cred și le transmit celor ce vin înspre mine.

Persoanele care au probleme deranjante sau chiar copleșitoare, sunt parcă învăluite într-o ceață din care le vine foarte greu să iasă atunci când se confruntă singuri cu ele. Astfel, apare nevoia de ghidare și sprijin.

“Inchide ochii și lasă-te pe umărul meu”.

O să te iau de mâna și te voi conduce pe străzile acestui oraș necunoscut tie.

Imprumutand o idee profundă a scriitorului Jose Saramago, oamenii își proiectează viitorul, fără a înțelege că adevărurile lor pot fi minciunile lor.

Si viitorul devine inspaimantator !

Este nevoie de puține ședințe pentru a înțelege că emoțiile noastre sunt cauzate de gândurile pe care le avem, gânduri care rulează încontinuu, în mod automat, în subconștient. Ele pot fi controlate, creierul poate fi dezvatat și reinvatat să gândească într-un mod constructiv, dezirabil, iar temele de casă consolidează și aplică cu succes teoria învățată în cabinet.

Intalnirea cu psihologul despovareaza, redă libertatea de a fi dumneavoastră înșivă, resetează așteptările pe care le aveți față de ceilalți și față de sine, iar lucrând cât de puțin cu subconștientul, viitorul oricui poate devini mult mai predictibil și mai colorat. În calitate de psiholog am înțeles, de-a lungul multor ani de formări, studiu și experimente, că salvarea nu vine din partea nimănui, nu vine din exterior, ci din noi, iar obstacolele sunt generate doar de mintea noastră, atunci când ne luăm ochii de pe visele pe care le avem.

Au trecut deja ani de când ofer oamenilor metode și instrumente prin intermediul cărora să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși, să își poată gestiona diversele probleme apărute în viață lor cu mai multă ușurință, să știe cum să gestioneze relațiile cu ceilalți, astfel încât să aibă o viață socială implinita.

Realizez acest obiectiv

prin muncă constanta la cabinet, prin intermediul workshopurilor pe diverse teme pe care le organizez periodic și prin intermediul cărților pe care le scriu.
Atuurile mele: dragostea pentru oameni, dăruirea cu care profesez zi de zi, anii de experiență la cabinet și în clinică, mulți ani de studiu continuu, o relație fericită și profund implinitoare cu partenerul de viață, provocările constante din partea celor mai pure ființe – copiii mei și nu în ultimul rând, o voce blanda și prietenoasa.

In momentul în care va este greu de unul singur să faceți față unei situații, când aveți nevoie de înțelegere și îndrumare, sunt ușor de găsit și va voi însoți până când veți putea merge din nou singur pe drumul dvs. Fericirea și starea de bine, de împlinire, reprezintă stări de normalitate. Acestea există în noi toți și trebuie redescoperite cu răbdare. Ele nu exclud situațiile ce uneori implică nevoia de ghidare și sprijin pentru a reuși să ne asumăm eșecurile și victoriile.

AI NEVOIE DE AJUTOR?

Alege serviciul potrivit pentru tine

Citeste mai mult